Wie de **** ben jij?

Door Warmaster88 op donderdag 3 juni 2010 12:06 - Reacties (36)
Categorie: Onzin, Views: 5.550

Hallo!

Ik ben Sjoerd Luyten, 17 jaar en woon in Doetinchem (Gelderland),
Ik volg de opleiding ICT aan het Graafschap College te Doetinchem.

Op dit moment loop ik een half jaar stage bij MEE, als ik dit voltooid heb, kan ik mijn diploma halen.
Na deze opleiding ga ik HBO studeren.

Mijn hobby's zijn Gamen, Grafisch Design, muziek maken, hangen met vrienden en bier drinken.


Vroeger & Nu:
Ik ben al een lange tijd bezig met computers en dergelijke, ik zat vroeger altijd al mee te kijken als ene kennis van ons onze pc ging fixen wanneer we deze weer naar de kloten geholpen hadden. ik ging me steeds meer interesseren in de ICT wereld, en ging op jonge leeftijd zelf al ene beetje aankloten met pc's, problemen oplossen en hiermee nieuwe problemen veroorzaken, wanneer ik dat probleem dan weer op kon lossen.

Zo ben ik steeds verder gegroeid in de ICT wereld, en mijn interesse is nooit verminderd, de nieuwe technieken die worden toegepast/ontworpen vind ik geweldig, en leer hier ook graag over.

Sjoerd & Muziek:
Ik ben altijd al erg bezig geweest met muziek, vroeger begonnen met Trance en Rap, dit werd mij aangeleerd door een vriend toendertijd, ik was op dat moment denk ik 8 jaar. Hierna ben ik me steeds meer gaan interesseren in Rock, de classics maar ook de (toendertijd) "nieuwerwetse" rock, Vanuit hier ben ik langzamerhand over gegaan op Metal, en zoals de meeste, dus ook begonnen met bands als Slipknot en KoRn.
Deze bands gingen na een tijdje vervelen, en ben toen over gegaan op de hardere kern van de Metal, ik ging meer de kant op van Death Metal en luister dit nogsteeds met veel plezier. En op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar Death/Black Metal, maar ik luister eigenlijk alles, Jazz op zijn tijd vind ik heerlijk, maar niet voor dagelijks gebruik.
De genre's die ik absoluut niet kan uitstaan zijn R'n'B en grotendeels van de hedendaagse Pop muziek (denk hierbij aan Mister Gaga en dergelijke)

Sinds een tijdje speel ik ook zelf in een Black Metal band, mijn rol in deze band is Lead Gitarist en ik verzorg de Vocals (Want tjah, zang is het niet te noemen volgens menig mensch ;) ), we zijn sinds enkele weken bezig met een Demo op te nemen, en zullen hierop 4 nummer ter gehoren brengen.


Dit is mijn eerste blogpost, en kwalitatief wordt het toch een kut blog *O*.
Dank u voor uw aandacht :)

Volgende: Warmaster88 in pak 06-'10 Warmaster88 in pak

Reacties


Door Tweakers user dlmh, donderdag 3 juni 2010 12:09

Dit is mijn eerste blogpost, en kwalitatief word het toch een kut blog
Eerlijkheid +1 :P

Door Tweakers user Dima_2005, donderdag 3 juni 2010 12:12

Pfft, en daar heb ik 2 minuten aan verspild? :)

Neuh jong, leuk, jezelf zo eens voorstellen... Vraag me af waar deze blog naartoe gaat

Door Tweakers user Voxyn, donderdag 3 juni 2010 12:17

Witte tekst op zwarte achtergrond = not done.

Door Tweakers user Wortelsoep, donderdag 3 juni 2010 12:17

Euroshopper is je favoriete biermerk?


Door Tweakers user Steffannnn, donderdag 3 juni 2010 12:24

Voxyn schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 12:17:
Witte tekst op zwarte achtergrond = not done.
Jawel, dat is enorm handig! Je kan de tekst 5 minuten later nog lezen, terwijl je de pagina allang verlaten hebt :D

Door Tweakers user Spesh, donderdag 3 juni 2010 12:27

Ik ben altijd wel in voor metal, metal kan best musicaal zijn ook al klinkt het voor een de meeste mensen als herrie. Daarom zeg ik altijd, metal is als bier, je moet het leren drinken daarna is het heerlijk. Ben benieuwd naar je demo, ga je die posten in je toekomstige blogs?

Door Tweakers user mezstah, donderdag 3 juni 2010 12:27

Hmm black metal das geen muziek man, death metal gaat nog maar is nou ook niet echt hoogstaand.

Door Tweakers user Sorbo, donderdag 3 juni 2010 12:29

He bah, doetinchem :(

Gefeliciteerd met je nieuwe blog though!

Door Tweakers user TIGER79, donderdag 3 juni 2010 12:34

KoRn rules nog steeds :P
en dat zegt een "oudje" ;)

Door Tweakers user Pingelmonster, donderdag 3 juni 2010 12:36

ik ben op dezelfde manier in het ICT-wereldje gerold. Meekijken met de handymans die onze thuiscomputer kwamen maken, naderhand zelf computerproblemen gaan oplossen voor anderen.

Toen bij ons een glasvezelverbinding kwam ben ik echt gaan spelen met routers, switches, servers etc. Mailservertje hier, webservertje daar, router hier, VLAN's etc en zo ben ik me gaan verdiepen.

Na de middelbare school een MBO ICT-opleiding gaan volgen waar ik uit mn neus zat te eten. Was geen uitdaging voor mij.
Uiteindelijk was de motivatie tot een historisch laag niveau gezakt dat ik begon te twijfelen of ik wel HBO ICT moest gaan doen.

Tijdens het afstuderen vond ik de prikkel en motivatie weer. Onlangs ben ik een eigen bedrijfje begonnen in reparatie, netwerk/systeem beheer en webdesign.

In september start ik met HBO Bedrijfskundige Informatica :)

Door Tweakers user WernerL, donderdag 3 juni 2010 12:37

Black metal.. altijd gezellige muziek. :P Wel de demo hier posten he !

Ik luistere vroegah ook veel van dat soort tering herrie. Over een paar jaar ben je dat echt beu en stap je over op metal met iets meer muzikaliteit erin. :D Tenminste, dat was bij mij zo. Death en blackmetal is niet meer te vinden in mijn top3. Wel kamelot, epica, delain en dat soort 'gothic' bandjes.

Door Tweakers user opblaashaas, donderdag 3 juni 2010 13:18

brutal slamming death!

Altijd leuk op concertjes. Black metal is meer voor het rustige luisteren in je vrije tijd

Door Tweakers user Jeoh, donderdag 3 juni 2010 13:37

Mmm, metal :9~

Zou voor de lol eens kijken of je in september op Baroeg Open Air kan spelen, daar zoeken ze altijd wel bandjes.

Door Tweakers user Knutselwout, donderdag 3 juni 2010 13:46

het is idd een kut blog geworden

Door Tweakers user Vengeful, donderdag 3 juni 2010 13:47

Voor alle mensen die denken dat death metal niet muzikaal is, koop een gitaar en probeer Opeth of Death te spelen. Dan wil ik jullie graag over 20 jaar weer spreken. :)

Hoewel het stikt van de lompe deathmetalbands, zijn er stapels bar muzikale bands met een speltechniek waar de gemiddelde jazzveteraan nog van achteroverslaat. Psycroptic, Divinity, Gorod, The Faceless, Obscura, Hacride, The Arcane Order, Periphery, Necrophagist. Stuk voor stuk heel melodieus, maar toch uitermate bruut en bar technisch. Enne Wernert, Epica en Delain en muzikaliteit horen niet in een zin. Nooit de fout maken dat je iets leuk vind meteen te zien als iets heel muzikaals ;)

Black Metal daarentegen is inderdaad niet bijster muzikaal :P

Door Tweakers user 238498, donderdag 3 juni 2010 14:43

Zelfkennis _/-\o_
Kijken of je het niveau van kudt blog kan houden.. velen zijn u voor gegaan!

Door Tweakers user TimMer, donderdag 3 juni 2010 14:57

Tsja, beetje rommelig verhaal. Maar goed, leuk dat je een poging doet. :)

En inderdaad: wit op zwart is hoogst irritant; net als overbodig grof taalgebruik trouwens...

@Vengeful: zelf produceer ik ook muziek, maar er is een groot verschil tussen een technisch stuk en een muzikaal stuk. ;)

Door Tweakers user Hoite, donderdag 3 juni 2010 15:01

Goeie muzieksmaak. Gooi die demo online als hij klaar is?

Door Tweakers user Warmaster88, donderdag 3 juni 2010 15:15

Bedankt allen voor uw reacties :9
Alles word ook nog aangepast, dit is even snel in elkaar geflanst ;)

Demo word ook zeker hier gepost, en ik dacht, ik kan beter wat over mezelf vertellen dan dat ik een standaard "Mijn eerste Blog" blog post :+

@Wilko, Euroshopper vind ik inderdaad goed te drinken, waar menig mij ongelijk geeft :P Het is even wennen als je van Hertog Jan( _/-\o_ ) af komt, maar als je eraan gewend bent goed te drinken (vooral voor §0,40 voor een halve liter :Y) )

[Reactie gewijzigd op donderdag 3 juni 2010 15:17]


Door Tweakers user Afvalzak, donderdag 3 juni 2010 15:30

@Warmaster88
Er is een verschil tussen goedkoop dronken worden en genieten van je biertje.
(Al wordt je van een paar heerlijke Trappistjes ook vrij snel dronken;))

Death + Black gaat er hier ook wel in. maar ben toch meer van de Trash metal.
Progressive doet het ook altijd goed.
Probleem met Black is dat 9/10 keer er live niets aan is.
Al vond ik Satyricon wel heel goed live, maar dat is ook niet echt Black(meer).

[Reactie gewijzigd op donderdag 3 juni 2010 15:33]


Door Tweakers user Warmaster88, donderdag 3 juni 2010 15:38

Dan heb je misschien de verkeerde Black bands live gezien, tjah, voor de pit moet je niet naar Black gaan (daar hebben we Death/Trash/Core voor), maar ik vond bijvoorbeeld de shows van Taake - Immortal - Carach Angren toch wel erg vet :D


(Als ik van bier wil genieten, drink ik ook geen Euroshopper ;) das meer bier om het weekend niet nuchter door te komen ;) )

[Reactie gewijzigd op donderdag 3 juni 2010 15:39]


Door Tweakers user BachW, donderdag 3 juni 2010 15:44

Leuk, welkom.

Ik ben vooral Dream Theater, Pain of Salvation, Spocks Beard genieter... Maar dat valt dan weer onder de ProgRock toch? ;)

Veel succes en vooral plezier toegewenst in de grote 'ICT wereld'. Het bevalt mij tot nu toe prima.

Door Tweakers user HAFTX, donderdag 3 juni 2010 17:17

Spesh schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 12:27:
Ik ben altijd wel in voor metal, metal kan best musicaal zijn ook al klinkt het voor een de meeste mensen als herrie. Daarom zeg ik altijd, metal is als bier, je moet het leren drinken daarna is het heerlijk.
_/-\o_

Door Tweakers user OneOverPrime, donderdag 3 juni 2010 19:52

Mooie kutblog. Bier drinken is niet een hobby of bezigheid trouwens. Ik wil ook karma gaan sparen om een kutblog te starten.

Door Tweakers user Warmaster88, donderdag 3 juni 2010 19:54

Tuurlijk is bier drinken een bezigheid, je doet toch wat :/
Dat heb je goed jongen

Door Tweakers user SanderL, donderdag 3 juni 2010 21:29

Steffannnn schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 12:24:
[...]

Jawel, dat is enorm handig! Je kan de tekst 5 minuten later nog lezen, terwijl je de pagina allang verlaten hebt :D
Haha :P Inderdaad, ik heb er nu ook nog last van :X
Jezus, m'n ogen }:O Gelukkig kan je ook Ctrl+A doen zodat het tenminste blauw en wit wordt :)

En toch snap ik niet hoe mensen voor 'n genre als 'metal' kunnen gaan... gewoon schreeuwen over moord, brand en pijn en wat staat rammen op 'n gitaar 8)7 Maar goed, ieder zijn stijl, dat maakt ons uniek ;)

Door Tweakers user SanderL, donderdag 3 juni 2010 21:29

PixelShooter schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 21:29:
[...]


Haha :P Inderdaad, ik heb er nu ook nog last van :X
Jezus, m'n ogen }:O Gelukkig kan je ook Ctrl+A doen zodat het tenminste blauw en wit wordt :)

En toch snap ik niet hoe mensen voor 'n genre als 'metal' kunnen gaan... gewoon schreeuwen over moord, brand en pijn en wat staan rammen op 'n gitaar 8)7 Maar goed, ieder zijn stijl, dat maakt ons uniek ;)

Door Tweakers user Eylradius, donderdag 3 juni 2010 21:55

PixelShooter schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 21:29:
[...]

En toch snap ik niet hoe mensen voor 'n genre als 'metal' kunnen gaan... gewoon schreeuwen over moord, brand en pijn en wat staat rammen op 'n gitaar 8)7 Maar goed, ieder zijn stijl, dat maakt ons uniek ;)
tja, dan maar rappen over seks, je eigen kutleven of over dat je zo arm bent he, ieder zijn ding ;)

kan me nog wel herinneren hoe ik ben begonnen met metal :9
eerst korn en rammstein, later idd slipknot, maar ook dimmu borgir, amon amarth en korpiklaani :)

hoewel het misschien een kutblog is(vind van niet ;) ) heb je wel veel reacties gekregen. succes met eventuele verdere blogs

Door Tweakers user 247pro, donderdag 3 juni 2010 23:45

Ik was ook dol op metal totdat mijn toenmalige P4 begon te haperen en ik dat vele malen beter vond klinken, sindsdien luister ik voornamelijk naar elektronische muziek en kom alleen op een metalfeestjes voor het publiek, niet voor de muziek.
Ik las hierboven iets over epica... die drummer heeft een keer een drumstokje recht in mn knar gegooid tijdens een optreden -.- (achteraf geruild voor een broodje hamburger natuurlijk)

Door Tweakers user shades, vrijdag 4 juni 2010 07:59

Voxyn schreef op donderdag 03 juni 2010 @ 12:17:
Witte tekst op zwarte achtergrond = not done.
Says who ?

Verder heb je een goede muziekkeuze - weg van het hedendaagse scooterhouse gejank en om maar te zwijgen over een tal van zenders waarbij dj zich ziek lachen om eigengemaakte grappen..

Op vrijdag hebben we standaard aardschok aanstaan op het werk. Heeeeerliiiiijjjjkkkk. Ik ga zelf niet naar metalfeesten (houd niet zo van massa's).Ik moet zeggen dat ik qua muziek gothic fijner vind maar evengoed hoe harder hoe beter. Antichrist Superstar van MM vind ik nog steeds 1 van mijn mooiste albumpjes... Vooral nummer 12, 1:54 - geniaal stukje "teringherrie"

Door Tweakers user shades, vrijdag 4 juni 2010 08:00

[url url="http://warmaster88.tweakblogs.net/blog/4342/wie-de-****-ben-jij.html#r_54918" external=0]Hertog Jan( _/-\o_ )
_/-\o_

Door Tweakers user Warmaster88, vrijdag 4 juni 2010 08:57

Goedemorgen allemaal, bedankt voor uw reacties :)

Slechte CSS enzo ;)

Gezanik over Zwart/wit contrast, slecht lezen, 5 minuten later nog van mijn pracht blog genieten
aanvaard :D ofzo

[Reactie gewijzigd op vrijdag 4 juni 2010 09:31]


Door Tweakers user Sgreehder, vrijdag 4 juni 2010 12:43

wordt met dt

trukje:
Dit is mijn eerste blogpost, en kwalitatief loop het toch een kut blog
Dit is mijn eerste blogpost, en kwalitatief loopt het toch een kut blog

Door Tweakers user Warmaster88, vrijdag 4 juni 2010 13:20

lol, onoes, de spellingspolitie ;)

Door Tweakers user Thinkreal_, vrijdag 4 juni 2010 17:25

Ik kon er ook nog wel uithalen dat het zn eerste blogpost is, hoef je niet eerlijk voor te zijn hoor :+

EDIT: oo het zal eens weer niet, een tweaker die denkt het beter te weten qua spelling:P

[Reactie gewijzigd op vrijdag 4 juni 2010 17:26]


Reageren is niet meer mogelijk