Warmaster88 in pak

Door Warmaster88 op woensdag 9 juni 2010 11:10 - Reacties (16)
Categorie: Onzin, Views: 2.934

Vandaag is het dan zover, mijn stage zit er zo goed als op!

Na een half studiejaar stage te hebben gelopen bij Stichting MEE Oost Gelderland, is vandaag de dag gekomen dat ik mijn eindpresentatie moet houden. Deze presentatie ga ik houden over mijn eindproject, tijdens de stage ben ik bezig geweest met een Server Monitor. We hebben hier 5 fysieke servers draaien, met behulp van het nieuw ingerichte werkstation (Server Monitor) kunnen we ze allemaal tegelijk in de gaten houden op errors storingen etc.

Als de presentatie goed verloopt (waar ik natuurlijk vanuit ga), heb ik mijn diploma behaald, en kan ik met mijn volgende studie beginnen *O* . Ik zal hierna nog 1,5 jaar Netwerkbeheer niveau 4 volgen, waarna ik doorstroom naar HBO :*) .

Om half 3 precies zal mijn presentatie beginnen, ik zit nu dus rustig te wachten op het moment. Nog even de laatste dingen doornemen, zodat ik niets vergeet te zeggen, als afleiding even deze blogpost maken, en daarna weer wachten....


Ik ben geen verlegen type, en heb geen moeite met presentaties, maar toch blijft het spannend. Als ik straks mijn verhaal aan het doen ben, zullen de zweetdruppels zich verstoppen in mijn bilnaad, uit angst gezien te worden onder mijn oksels. Nee, mijn 3 delige Armani pak zal niet droog blijven, ik zal de stomerij vast bellen.

Hmm, beter vraag ik of de verwarming wat lager man.... 8)7


Wish me luck :>


update
Jaja, ik ben geslaagd :D

Volgende: Hack in the Box 2010 06-'10 Hack in the Box 2010
Volgende: Wie de **** ben jij? 06-'10 Wie de **** ben jij?

Reacties


Door Tweakers user 278922, woensdag 9 juni 2010 11:15

Succes!

Ik had vorig jaar hartje zomer ook zon presentatie, het was in het lokaal al 27 graden! Dus airco is altijd gewenst! :)

Door Tweakers user himlims_, woensdag 9 juni 2010 11:16

probeer je verhaal vooral rustig te vertellen

Door Tweakers user Warmaster88, woensdag 9 juni 2010 11:16

Dank, tjah de verwarming staat hier hoger dan bij mijn opa en oma :P
Ik zal niet zweten van de zenuwen, maar het is hier altijd zo heet :P

@himlims_ zal erop letten :>

[Reactie gewijzigd op woensdag 9 juni 2010 11:17]


Door Tweakers user Tsurany, woensdag 9 juni 2010 11:17

Ach na een tijdje raak je er aan gewend, dan is het niks bijzonders meer. Zorg dat je overtuigd bent van je eigen product/project. Als jij overtuigd bent en er genoeg van weet dan hoef je enkel nog anderen te laten overtuigen. Zeker als je bedrijf tevreden over je is dan is het een stuk eenvoudiger.
Succes!

Door Tweakers user anti-rsca, woensdag 9 juni 2010 11:44

This thread is worthless without pics!!

Door Tweakers user Crazymonkey, woensdag 9 juni 2010 11:47

himlims_ schreef op woensdag 09 juni 2010 @ 11:16:
probeer je verhaal vooral rustig te vertellen
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan :p , moest laatst een presentatie houden van een half uur, over een onderwerp wat met niks kon boeien.

Veel succes!
Hoe lang ben je bezig geweest met het project?

Door Tweakers user Warmaster88, woensdag 9 juni 2010 11:53

@Anti-rsca, wat? mij in pak? :+

met het project toch wel meerdere weken, want je komt elke keer weer achter dingen waar je niet aan gedacht hebt.
Bijv. hij stuurt ene email met informatie over de error, als er een optreed, maar wat nou als de mailserver eruit knalt? dan kun je dus niet de mail ontvangen dat er een fout is opgetreden met de mailserver :9 dit soort dingen moet je dan allemaal een oplossing voor bedenken ;)

Door Tweakers user Unflux, woensdag 9 juni 2010 12:23

Heel veel succes! Ik moet dan waarschijnlijk over twee jaar dezelfde presentatie houden, want ik doe hetzelfde als jou!

Good luck!

Door Tweakers user Aelthar, woensdag 9 juni 2010 12:28

PICS or it didn't happen! :+

Veel success!

Door Tweakers user Warmaster88, woensdag 9 juni 2010 12:39

Haha er komen vast nog wel pics :+
Wie wil mij nou niet in pak zien :9Door Tweakers user himlims_, woensdag 9 juni 2010 13:21

waar is trouwens het pak verhaal??


Door Tweakers user DeaTh RoW, woensdag 9 juni 2010 20:53

Stop maar even met je opleiding.

Melden bij Bosma.

Door Tweakers user Warmaster88, donderdag 10 juni 2010 12:23

Hahaha Bosma was er gister juist bij _/-\o_
Emre, je bent trouwens best wel een kneus *O*

Kom vanmiddag/vanaaf hier bier drinken dan :>

Reageren is niet meer mogelijk